top of page
Zwangerschap

Een nieuw begin vastgelegd

De magie van zwangerschap: je lichaam transformeert om een nieuw leven te laten groeien.

Gefeliciteerd

Met jullie zwangerschap

Zwangerschapshoot
Zwangerschap

Zwanger zijn is een unieke en bijzondere ervaring. Het is een tijd van verwachting, vreugde en liefde, die je voor altijd wilt koesteren. Hoe mooi is het om deze bijzondere momenten vast te leggen en als herinnering voor later te hebben?

Bij een zwangerschapsshoot kun je ervoor kiezen om alleen op de foto te gaan, maar het is ook heel bijzonder om dit moment te delen met je partner en/of gezin. Samen creëren we een ontspannen en liefdevolle sfeer waarin de speciale band tussen jullie wordt vastgelegd. Zo kunnen jullie altijd terugkijken op deze prachtige periode in jullie leven.

Het juiste moment

Wanneer boek je nu een zwangerschapshoot

Advies

Meestal is het advies om een zwangerschap vast te leggen tussen de 30-35 weken. Dit is het perfecte moment omdat je buik dan mooi zichtbaar is, maar je je vaak nog comfortabel genoeg voelt voor een fotoshoot. Het is een tijd waarin de magie van de zwangerschap volop straalt, en we de groeiende buik en de liefdevolle momenten kunnen vastleggen die deze bijzondere periode kenmerken.

Gevoel

Ik vind het echter belangrijk dat je een moment kiest waarbij je jezelf ook fijn voelt. Dus als je de fotoshoot liever eerder of later wilt plannen, kan dat ook. 

Locatie

Je kunt ervoor kiezen om de shoot buiten in de natuur te doen, maar ook binnen bij je thuis of in een daglichtstudio. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden!

Ben ik jouw fotograaf?

Zoek je een fotograaf die graag meedenkt, maar ook het belangrijk vindt dat jullie gewoon jezelf kunnen zijn? Vaak denken we dat je recht in de camera moet kijken, maar dat hoeft juist niet.​Daarom geef ik jullie soms kleine opdrachten, maar het kan ook zijn dat ik even niets zeg. Op die momenten zijn jullie gewoon goed bezig.

De route van een zwangerschapshoot

01

Aanvraag

Het is mogelijk om eenvoudig een fotoshoot aan te vragen via mijn website. Daarbij stel ik een aantal vragen om jullie beter te leren kennen en jullie wensen te begrijpen.

Ik streef ernaar om altijd binnen 48 uur te reageren op je aanvraag. Samen kunnen we dan kijken naar een geschikte datum, tijd en locatie voor de shoot. Mochten jullie al een idee hebben, dan hoor ik dat graag. Geen zorgen als dat niet het geval is; ik denk graag met jullie mee om tot een mooie invulling te komen.

02

Na de aanvraag

Zodra de shoot is geboekt, ontvangen jullie van mij een brochure met handige tips voor de voorbereiding. Het is mijn doel dat jullie met enthousiasme aan de shoot beginnen, zonder je van tevoren zorgen te maken. Ook ontvangen jullie op dat moment een factuur met een aanbetaling van 25%, waarmee de shoot definitief wordt vastgelegd.

Mochten jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te mailen. Ik sta altijd klaar om jullie te helpen bij het creëren van mooie momenten samen. Als jullie twijfelen over de kleding, mogen jullie mij gerust foto's sturen. Ik denk graag met jullie mee om de juiste keuzes te maken.

03

De shoot

De dag van de shoot is eindelijk aangebroken en ik sta klaar om jullie te ontmoeten op de afgesproken datum.

Tijdens de shoot houden we altijd contact, dus mocht er iets zijn, dan kunnen jullie mij altijd bereiken.

 

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie ontspannen en met plezier de shoot ingaan. Het moet een leuke, ontspannen ervaring worden waarbij jullie echt tijd voor elkaar hebben en samen mooie herinneringen kunnen maken.

 

Ik begeleid jullie gedurende de dag en geef verschillende opdrachten, maar soms laat ik jullie ook gewoon in het moment zijn. De spontane interactiemomenten tussen jullie zijn juist wat ik graag vastleg. Dus wees niet verrast als ik even niets zeg; dat betekent gewoon dat jullie op een natuurlijke manier bezig zijn.

04

Na de shoot: Keuzegallerij

Het is mijn hoop dat jullie hebben genoten van de shoot!

Thuis ga ik meteen aan de slag om jullie foto's veilig op meerdere plekken op te slaan, zodat ze goed bewaard blijven. Binnen 48 uur stuur ik jullie alvast een kleine preview van een aantal foto's.

Daarna maak ik een zorgvuldige selectie van de beste foto's. Binnen 2 weken ontvangen jullie een keuzegalerij met ongeveer 40 foto's om uit te kiezen (bij bruiloften ontvangen jullie alle foto's zonder keuzegalerij). Deze foto's zijn al bewerkt met een basisbewerking.

05

Na de shoot: definitieve galerij

Zodra jullie een keuze hebben gemaakt, ga ik aan de slag met het definitief bewerken van de foto's, zodat ze perfect passen bij mijn stijl. Op dat moment ontvangen jullie ook de restfactuur. Vervolgens ontvangen jullie binnen 4 weken jullie galerij met alle foto's, gepresenteerd op een mooie manier, zodat jullie ze kunnen downloaden en delen met anderen.

06

Extra mogelijkheden

Jullie hebben alle prachtige foto's ontvangen van de geweldige zwangerschapsshoot! Maar wat nu?

Bij mij hebben jullie de mogelijkheid om te kiezen voor afdrukken, mooie wanddecoraties en albums. Deze opties wil ik graag met jullie bespreken en ik vertel jullie er graag meer over. Daarnaast kunnen jullie de bestellingen ook rechtstreeks in de galerijwinkel plaatsen.

Om jullie te helpen bij het maken van de juiste keuze, heb ik een aantal demo-producten

beschikbaar. Zo kunnen jullie de verschillende opties echt zien en ervaren, zodat jullie een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

De magie van zwangerschap voor altijd vastgelegd

Zo magisch, zo bijzonder

Zwangerschap
Zwangerschap
Zwangerschap
Wat heb ik een mooie foto's ontvangen van mijn zwangerschapsshoot en newbornshoot.
Judith neemt alle tijd stelt je op je gemak, terwijl zij ontelbaar veel foto's schiet! Bij een newbornshoot loopt niet alles altijd volgens plan en komt er even een flesje, huiltje of slaapje tussendoor. Maar dit kan ook allemaal gewoon, zonder stress voor mama.
Je voelt je snel thuis voor de lens, waardoor de shoot vooral een gezelige dag is. Aanrader!!

Claire

Pakket

Zwangerschap

1

Brons

 • Een mooie shoot waarbij we verschillende poses zullen vastleggen

 • 15 foto's

 • Evt. bijkopen van foto's €7,50 per foto

 • Tot 20km inclusief reiskosten. Daarna €0,25

2

Zilver

 • Een mooie shoot waarbij we verschillende poses zullen vastleggen

 • 20 foto's

 • Evt. bijkopen van foto's €7,50 per foto

 • Tot 20km inclusief reiskosten. Daarna €0,25

 • Harmonicaboekje

3

Goud

 • Een mooie shoot waarbij we verschillende poses zullen vastleggen

 • 20 foto's

 • Evt. bijkopen van foto's €7,50 per foto

 • Tot 20km inclusief reiskosten. Daarna €0,25

 • 20x20 fotoboekje (20blz)

 • 21x30 of 20x20 mdf paneel (wanddecoratie)

Boek je naast een zwangerschapshoot ook een newbornshoot dan krijg je op de newbornshoot 10% korting.

Bruiloft bolsward- JJ Love Fotografie-18.jpg

Contact 

Shoot boeken

Bruiloft aanvraag

bottom of page