top of page
Gezinshoot

Een mooie herinnering samen

Als gezin echt even samen. Mooie herinneringen maken.

Gezinshoot
Gezinsfotografie

Een gezinsshoot is een heerlijk moment om even samen te zijn. Ik vind het belangrijk dat de nadruk niet op de fotoshoot ligt, maar op het beleven van een leuk avontuur samen. Terwijl jullie genieten en samen bezig zijn, maak ik foto's die deze mooie momenten vastleggen. Ik help jullie hierbij door speelse oefeningen te geven, zodat de foto's spontaan en natuurlijk worden.

De route van een gezinshoot

01

Aanvraag

Via mijn website kun je eenvoudig een gezinshoot aanvragen. Ik stel daarbij een aantal vragen om jullie beter te leren kennen en jullie wensen te achterhalen.

 

Ik streef ernaar om altijd binnen 48 uur te reageren op je aanvraag. Samen bekijken we welke datum, tijd en locatie het beste uitkomen voor de shoot. Als jullie al specifieke ideeën hebben, hoor ik die graag. Geen zorgen als dat niet het geval is; ik denk graag met jullie mee om tot een mooie invulling te komen.

02

Na de aanvraag

Zodra de shoot is geboekt, ontvangen jullie van mij een brochure met tips voor de voorbereiding, inclusief advies over hoe je je kinderen kunt voorbereiden. Ik wil dat jullie met enthousiasme aan de shoot beginnen, zonder je van tevoren zorgen te maken. Als ouders zich van tevoren druk maken, voelen kinderen dat ook aan en kan het minder ontspannen zijn. Daarnaast ontvangen jullie een factuur met een aanbetaling van 25%. Op dat moment staat de shoot definitief gepland.

 

Als jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te mailen. Ik sta altijd klaar om jullie te helpen bij het creëren van mooie momenten samen. Je mag mij altijd foto's sturen van de kleding als je twijfelt; ik denk graag met jullie mee.

03

De shoot

De dag van de shoot is eindelijk aangebroken, en ik sta klaar om jullie te ontmoeten op de afgesproken datum.

Tijdens de shoot houden we altijd contact, dus mocht er iets zijn, dan kunnen jullie mij altijd bereiken.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie ontspannen en met plezier de shoot ingaan. Het moet een leuke, ontspannen ervaring worden waarbij jullie echt tijd voor elkaar hebben en samen mooie herinneringen kunnen maken. Als de kinderen even geen zin hebben, geef ik ze de ruimte. Vaak komen ze daarna vanzelf weer terug. Kinderen hebben nu eenmaal een kortere spanningsboog.

 

Ik begeleid jullie gedurende de dag en geef verschillende opdrachten, maar soms laat ik jullie ook gewoon in het moment zijn. De spontane interactiemomenten tussen jullie zijn juist wat ik graag vastleg. Dus wees niet verrast als ik even niets zeg; dat betekent gewoon dat jullie op een natuurlijke manier bezig zijn.

04

Na de shoot: Keuzegallerij

Hopelijk hebben jullie genoten van de shoot!

Thuis ga ik meteen aan de slag om jullie foto's veilig te stellen op meerdere plekken, zodat ze goed bewaard blijven. Binnen 48 uur stuur ik jullie alvast een kleine preview van een aantal foto's.

Daarna maak ik een selectie van de beste foto's. Binnen 2 weken ontvangen jullie een keuzegalerij met ongeveer 40 foto's om uit te kiezen (bij bruiloften ontvangen jullie alle foto's zonder keuzegalerij). Deze foto's zijn al bewerkt met een basisbewerking.

05

Na de shoot: definitieve galerij

Zodra jullie een keuze hebben gemaakt, ga ik aan de slag met het definitief bewerken van de foto's, zodat ze perfect passen bij mijn stijl. Op dat moment ontvangen jullie ook de restfactuur. Vervolgens kunnen jullie binnen 4 weken jullie galerij met alle foto's verwachten, gepresenteerd op een mooie manier. Deze kunnen jullie downloaden en delen met anderen.

06

Extra mogelijkheden

Jullie hebben alle prachtige foto's ontvangen van de geweldige shoot! Maar nu begint het moment om te beslissen hoe jullie deze bijzondere herinneringen willen koesteren en delen.

Bij mij hebben jullie de keuze uit verschillende mogelijkheden zoals afdrukken, mooie wanddecoraties en albums. Ik vertel jullie graag meer over deze opties, zodat jullie kunnen beslissen wat het beste past bij jullie stijl en behoeften. Bovendien kunnen jullie eenvoudig jullie bestellingen plaatsen rechtstreeks in de galerijwinkel.

 

Om jullie te helpen bij het maken van een beslissing, heb ik ook een aantal demo-producten beschikbaar. Hierdoor kunnen jullie de verschillende opties echt zien en ervaren voordat jullie een definitieve keuze maken.

Liefdevolle momenten samen

We hebben een fijne fotoshoot gehad in ontspannen sfeer! Judith neemt echt de tijd voor je en levert dan ook fantastische foto's!

Monique

Pakketten

Gezinshoot

1

Brons

 • Een mooie shoot waarbij we verschillende poses zullen vastleggen

 • 15 foto's

 • Tot 5 personen (per extra persoon €5)

 • Evt. bijkopen van foto's €7,50 per foto

 • Tot 20km inclusief reiskosten. Daarna €0,25

2

Zilver

 • Een mooie shoot waarbij we verschillende poses zullen vastleggen

 • 20 foto's

 • Tot 5 personen (per extra persoon €5)

 • Evt. bijkopen van foto's €7,50 per foto

 • Tot 20km inclusief reiskosten. Daarna €0,25

 • Harmonicaboekje

3

Goud

 • Een mooie shoot waarbij we verschillende poses zullen vastleggen

 • 20 foto's

 • Tot 5 personen (per extra persoon €5)

 • Evt. bijkopen van foto's €7,50 per foto

 • Tot 20km inclusief reiskosten. Daarna €0,25

 • 20x20 fotoboekje

 • Foto naar keuze op 20x20 of 21x30 mdf paneel

Bruiloft bolsward- JJ Love Fotografie-18.jpg

Contact 

Shoot boeken

Bruiloft aanvraag

bottom of page