top of page
Newborn

Zo klein, zo mooi

Hoe bijzonder is zo'n newbornshoot. 

Gefeliciteerd

Baby op komst

Newbornshoot
Newborn

Het leven gaat soms zo snel voorbij, vooral in die eerste dagen en weken na de geboorte van je baby. Een newbornshoot vastleggen is niet alleen een manier om die schattige kleine details en momenten te bevriezen, maar ook om een tijdloze herinnering te creëren aan die kostbare beginperiode. Het zijn deze foto's die je altijd zult koesteren, omdat ze de pure onschuld en tederheid van je baby vastleggen, die zo snel verandert terwijl je het nauwelijks merkt.

Het juiste moment

Er komt zoveel op je af wanneer je je voorbereidt op de komst van een kleintje. Het zijn dagen vol verwachting, vreugde en soms ook zorgen. Ik sta klaar om met je mee te denken en je te ondersteunen tijdens deze bijzondere tijd.

Newborn

Wanneer boeken?

Als je geïnteresseerd bent in een newbornshoot, is het verstandig om dit tijdig te boeken. Op die manier kan ik ervoor zorgen dat er ruimte is gereserveerd in mijn agenda. Wacht je te lang met boeken, dan loop je het risico dat mijn agenda volgeboekt is.

Newborn

Wanneer de newbornshoot?

Een newbornshoot is ideaal om te plannen tussen de 2-6 weken na de geboorte. Maar ook na die periode kan een shoot nog steeds prachtige resultaten opleveren. Het belangrijkste is hoe jij je voelt en wat voor jou en je baby het beste werkt. Daarom houden we na de bevalling contact om te bespreken hoe het gaat en om samen het juiste moment voor de newbornshoot te bepalen.

Newborn

Tijd

Voor een newbornshoot reserveer ik een groot deel van de dag. Ik neem alle tijd die nodig is, vooral omdat met een kleintje niet alles te plannen valt. Het belangrijkste is dat alles ontspannen verloopt, zodat jullie vooral een moment samen kunnen hebben.

Ben ik jouw fotograaf?

Zoek je een fotograaf die graag met je meedenkt en het belangrijk vindt dat jullie jezelf kunnen zijn? Bij mij hoef je niet per se recht in de camera te kijken; ik leg graag jullie natuurlijke interacties vast. Ik neem uitgebreid de tijd tijdens de shoot om ervoor te zorgen dat jullie prachtige foto's krijgen. Als ik ergens mee kan helpen, laat het dan vooral weten. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat de dag ontspannen verloopt voor jullie.

De route van een newbornshoot

01

Aanvraag

Op mijn website kun je eenvoudig een newbornshoot aanvragen. Ik stel daarbij enkele vragen om jullie beter te leren kennen en jullie wensen te achterhalen.

Ik streef ernaar om altijd binnen 48 uur te reageren op jullie aanvraag. Rond de bevalling zullen we samen kijken welke datum en tijd het beste uitkomen voor de shoot. Voor een newbornshoot reserveer ik al tijd in mijn agenda tijdens deze periode, dus het is belangrijk om dit op tijd aan te vragen. Ik kom meestal aan huis voor de shoot, tenzij jullie een andere locatie prefereren. Als jullie specifieke ideeën hebben, hoor ik die graag. Geen zorgen als dat niet het geval is; ik denk graag met jullie mee om tot een mooie invulling te komen.

02

Na de aanvraag

Zodra de newbornshoot is geboekt, ontvangen jullie van mij een brochure met tips voor de voorbereiding. Ik wil dat jullie ontspannen aan de shoot beginnen, zonder je van tevoren zorgen te maken. Jullie hebben net een kleintje gekregen en het is mijn hoop dat jullie daar vooral van kunnen genieten. Tijdens de shoot zal ik tussendoor de foto's maken. Daarnaast ontvangen jullie een factuur met een aanbetaling van 25%, waarmee de shoot definitief wordt vastgelegd.

 

Mochten jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te mailen. Ik sta altijd klaar om jullie te helpen bij het creëren van mooie momenten samen. Ook mogen jullie mij altijd foto's sturen van de kleding als jullie twijfelen; ik denk graag met jullie mee.

03

De shoot

Het is belangrijk voor mij dat jullie ontspannen aan de newbornshoot beginnen. Jullie hebben net een kleintje gekregen, dus mijn doel is dat jullie vooral kunnen genieten van deze bijzondere ervaring. Tijdens de shoot houden we constant contact, dus mochten er zorgen zijn, dan ben ik altijd bereikbaar.

 

Ik neem graag alle tijd voor jullie, dus als de kleine even pauze nodig heeft voor een flesje of een schone luier, is dat geen enkel probleem. Ik begeleid jullie gedurende de dag met kleine aanwijzingen, maar ik laat jullie ook graag gewoon in het moment zijn. De spontane interactiemomenten tussen jullie zijn juist wat ik graag vastleg. Dus als ik even niets zeg, betekent dat gewoon dat jullie op een natuurlijke manier bezig zijn en ik de beste momenten vastleg.

04

Na de shoot: Keuzegallerij

Hopelijk hebben jullie genoten van de shoot!

Thuis ga ik meteen aan de slag om jullie foto's veilig te stellen op meerdere plekken, zodat ze goed bewaard blijven.

 

Binnen 48 uur kunnen jullie alvast een kleine preview verwachten van een aantal foto's.

 

Daarna maak ik een selectie van de beste foto's. Binnen 2 weken ontvangen jullie een keuzegalerij met ongeveer 40 foto's om uit te kiezen. Deze foto's zijn al voorzien van een basisbewerking.

05

Na de shoot: definitieve galerij

Zodra jullie een keuze hebben gemaakt, ga ik aan de slag met het definitief bewerken van de foto's, zodat ze perfect passen bij mijn stijl. Je ontvangt dan meteen de restfactuur. Vervolgens kunnen jullie binnen 4 weken een prachtige galerij verwachten met alle foto's, die jullie kunnen downloaden en delen met anderen.

06

Extra mogelijkheden

Jullie hebben alle prachtige foto's ontvangen van de geweldige newbornshoot! Maar wat nu?

 

Bij mij hebben jullie de mogelijkheid om te kiezen voor afdrukken, mooie wanddecoraties en albums. Ik vertel jullie graag meer over deze opties. Daarnaast kunnen jullie de bestellingen ook rechtstreeks plaatsen in de galerijwinkel.

Ik heb ook een aantal demo-producten beschikbaar, zodat jullie de verschillende opties echt kunnen zien en ervaren.

Kleine, waardevolle herinneringen

Newborn

Zo bijzonder

Zo klein, zo puur, zo zacht,

Een nieuw leven vol pracht.

Een lachje, een handje klein,

Een wonder om bij te zijn.

Wat heb ik een mooie foto's ontvangen van mijn zwangerschapsshoot en newbornshoot.
Judith neemt alle tijd stelt je op je gemak, terwijl zij ontelbaar veel foto's schiet! Bij een newbornshoot loopt niet alles altijd volgens plan en komt er even een flesje, huiltje of slaapje tussendoor. Maar dit kan ook allemaal gewoon, zonder stress voor mama.
Je voelt je snel thuis voor de lens, waardoor de shoot vooral een gezelige dag is. Aanrader!!

Claire

Pakketen

1

Brons

 • Een mooie shoot waarbij we verschillende poses zullen vastleggen

 • 15 foto's

 • Evt. bijkopen van foto's €7,50 per foto

 • Tot 20km inclusief reiskosten. Daarna €0,25

2

Zilver

 • Een mooie shoot waarbij we verschillende poses zullen vastleggen

 • 20 foto's

 • Evt. bijkopen van foto's €7,50 per foto

 • Tot 20km inclusief reiskosten. Daarna €0,25

 • Harmonicaboekje

3

Goud

 • Een mooie shoot waarbij we verschillende poses zullen vastleggen

 • 20 foto's

 • Evt. bijkopen van foto's €7,50 per foto

 • Tot 20km inclusief reiskosten. Daarna €0,25

 • 20x 20 fotoboekje (20 bladzijdes)

 • Een foto naar keuze op 20x20 of 21x30 MDF paneel

Boek je naast een newbornshoot ook een zwangerschapshoot dan krijg je op de newbornshoot 10% korting.

Bruiloft bolsward- JJ Love Fotografie-18.jpg

Contact 

Shoot boeken

Bruiloft aanvraag

bottom of page