top of page
Gezinshoot

De fotograaf achter JJ Love Fotografie

Fotograaf  JJ Love Fotografie

JJ Love Fotografie

In 2023 ben ik gestart met mijn bedrijf omdat ik een passie heb voor het vastleggen van mensen, vooral hun liefde. Ik geloof sterk in de kracht van zelfliefde en liefde voor anderen. Voor mij is het een voorrecht om deze liefde te mogen vastleggen in beelden. Het blijft een bijzondere ervaring om de emoties en verbondenheid tussen mensen te kunnen vastleggen en te kunnen vereeuwigen in mijn foto's.

Fotograaf JJ Love Fotografie
Fotograaf JJ Love Fotografie

Over mij: De fotograaf achter de beelden

Mijn stijl kan worden omschreven als natuurlijk, warm. Ik werk graag met natuurlijk licht en spontane momenten, waarbij ik de echtheid en emotie van het moment vastleg. 

 

Fotograaf JJ Love Fotografie

Mijn doel is om mijn klanten niet alleen mooie foto's te bezorgen, maar ook een onvergetelijke ervaring vol plezier en liefde. 

Ik kijk er enorm naar uit om jullie verhaal vast te leggen en samen mooie herinneringen te creëren die voor altijd zullen stralen. Neem gerust een kijkje op mijn portfolio en neem contact met me op als je interesse hebt in een fotosessie. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen iets prachtigs te creëren!

Hallo! Ik ben Judith, een gepassioneerde fotograaf uit  Tilburg met een liefde voor het vastleggen van bijzondere momenten en emoties. Mijn liefde voor fotografie begon al op jonge leeftijd, toen ik gefascineerd raakte door het vastleggen van de wereld om me heen. Naarmate ik ouder werd, groeide mijn passie alleen maar. Ik nam deel aan verschillende cursussen en workshops om mijn vaardigheden te verbeteren. In 2023 nam ik eindelijk de sprong en besloot ik mijn hart te volgen door mijn eigen fotografiebedrijf te starten. Sindsdien geniet ik elke dag van het vastleggen van mooie momenten en het vertellen van unieke verhalen door middel van mijn foto's. Voor mij is fotografie niet alleen een baan, maar een ware passie en een manier om verhalen te vertellen. Ik geloof in de kracht van beelden om emoties vast te leggen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een spontane familiesessie of een krachtige portretshoot, ik streef ernaar om authentieke momenten vast te leggen die de essentie van mijn klanten vangen.

Liefs

Judith

Weetjes

Dat ik naast de fotografie ook als cliëntondersteuner werk.

De route van een shoot

01

Aanvraag

Via mijn website kun je eenvoudig een shoot aanvragen. Hierbij stel ik al een aantal vragen om jullie beter te leren kennen en te begrijpen wat jullie wensen zijn.

Ik streef ernaar om binnen 48 uur te reageren op je aanvraag. Samen kijken we naar een geschikte datum, tijd en locatie voor de shoot. Hebben jullie al een idee? Laat het me weten! Geen zorgen als dat niet zo is; ik denk graag met jullie mee.

Na het boeken van de shoot ontvangen jullie een brochure met tips voor de voorbereiding. Zo kunnen jullie met enthousiasme aan de shoot beginnen, zonder je van tevoren zorgen te maken.

Hebben jullie nog vragen? Aarzel dan niet om mij te mailen. Ik sta altijd klaar om jullie te helpen bij het creëren van mooie momenten samen.

02

De shoot

De dag van de shoot is eindelijk aangebroken, en ik sta klaar om jullie te ontmoeten op de afgesproken locatie. Tijdens de shoot houden we altijd contact, dus als er iets is, kunnen jullie mij altijd bereiken.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie ontspannen en met plezier de shoot ingaan. Het moet een leuke, ontspannen ervaring worden waarbij jullie echt tijd voor elkaar hebben en samen mooie herinneringen kunnen maken.

Ik begeleid jullie gedurende de dag en geef verschillende opdrachten, maar soms laat ik jullie ook gewoon in het moment zijn. De spontane interactiemomenten tussen jullie zijn juist wat ik graag vastleg. Dus wees niet verrast als ik even niets zeg; dat betekent dat jullie op een natuurlijke manier bezig zijn.

03

Na de shoot

Hopelijk hebben jullie genoten van de shoot!

Thuis ga ik meteen aan de slag om jullie foto's veilig te stellen op meerdere plekken, zodat ze goed bewaard blijven.

Binnen 48 uur stuur ik jullie alvast een kleine preview van een aantal foto's.

Daarna maak ik een selectie van de beste foto's. Binnen 2 weken ontvangen jullie een keuzegalerij met ongeveer 40 foto's om uit te kiezen (bij bruiloften ontvangen jullie alle foto's zonder keuzegalerij). Deze foto's zijn al voorzien van een basisbewerking.

Zodra jullie een keuze hebben gemaakt, ga ik aan de slag met het definitief bewerken van de foto's, zodat ze perfect passen bij mijn stijl. Binnen 4 weken ontvangen jullie een prachtige galerij met alle foto's, die jullie kunnen downloaden en delen met anderen.

04

Extra mogelijkheden

Jullie hebben alle prachtige foto's ontvangen van de geweldige shoot! Maar wat nu?

Bij mij hebben jullie de mogelijkheid om te kiezen voor afdrukken, mooie wanddecoraties en albums.

Ik vertel jullie graag meer over deze opties.

 

Daarnaast kunnen jullie de bestellingen ook rechtstreeks in de galerijwinkel plaatsen.

Ik heb ook een aantal demo-producten beschikbaar, zodat jullie de verschillende opties echt kunnen zien en ervaren. Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken of voor meer informatie. Samen zorgen we ervoor dat jullie herinneringen op de mooiste manier worden vastgelegd en tentoongesteld.

Bruiloft bolsward- JJ Love Fotografie-18.jpg

Contact 

Shoot boeken

Bruiloft aanvraag

bottom of page