top of page

Eerste blog

JJ Love Fotografie bestaat op 1 juli 1 jaar. Daarbij zijn er in dat jaar veel veranderingen geweest. Nu staat er eindelijk ook een nieuwe site voor jullie klaar met nog wel wat veranderingen. Zo zijn er nieuwe pakketten. In de pakketten staat geen tijd meer beschreven, omdat ik de tijd wil nemen om mooie foto's te maken. Daarbij kijken we gewoon hoe lang nodig is. Soms kunnen we zo klaar zijn en de andere keer hebben we iets meer tijd nodig. Daarnaast wilde ik in mijn pakketten ook heel graag afdrukken erbij gaan doen. Want een shoot is leuk om te doen, maar wat ga je daarna met de foto's doen. Vaak wil je wel iets er mee gaan doen, maar dit verwaterd dan al snel. Daarom zijn er nieuwe pakketten.
Fotoprints

Daarom heb ik alle shoots ook een pakket in de aanbieding waarbij je meteen een afdruk kan bestellen. Hoe leuk is dat. Je hoeft er dan zelf niet meer verder over na te denken. Alleen mag je nog even zeggen welke foto je wil. En wil je nu toch een andere soort afdruk of een andere maat dan kan dit natuurlijk. Vraag dan mijn brochure aan om te kijken wat je dan extra betaald.


Ben je het nu vergeten, maar wil je toch geen afdruk dan is dit nog mogelijk. In de winkel van de gallerij kun je terug vinden welke producten je kan bestellen. Heb je vragen, neem dan gewoon even contact met mij op.


van links naar rechts: een matal print op paneel, acryl print en een mdf paneel


Albums

Ook heb je de mogelijkheid om albums bij mij te bestellen. Hier zijn veel mogelijkheden. Vraag de brochure op. Mocht je het graag willen zien, laat het dan weten. Ik heb namelijk demoproducten

Ultieme beleving

Ik wil jullie echt de ultieme beleving geven bij een fotoshoot. Een mooie herinnering voor later.


Naast deze verandering ga ik ook starten met bloggen. Graag hoor ik terug wat jullie van de blogs vinden. Zo'n eerste keer is natuurlijk super spannend.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page