top of page
loveshoot

Liefdevolle momenten

Ik leg jullie liefdesverhaal vast.

Contact
Boek nu

Vier je liefde

loveshoot
Loveshoot

Een loveshoot is een prachtige manier om jullie liefde vast te leggen in een ongedwongen en romantische setting. Het gaat niet alleen om de foto's, maar om de ervaring samen. Even weg van de dagelijkse hectiek, alleen maar genieten van elkaar en de mooie momenten die jullie delen.

Bij een loveshoot draait alles om jullie unieke verhaal. Misschien is het de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet, of een locatie die voor jullie beiden speciaal is. Wat het ook is, we maken er een ontspannen en plezierige ervaring van.

De route van een loveshoot

01

Aanvraag

Via mijn website kun je eenvoudig een shoot aanvragen. Hierbij stel ik een aantal vragen om jullie beter te leren kennen en jullie wensen te achterhalen.

Ik streef ernaar om binnen 48 uur te reageren op jullie aanvraag. Samen kijken we naar een geschikte datum, tijd en locatie voor de shoot. Hebben jullie al een idee? Laat het me gerust weten. Geen zorgen als dat niet het geval is; ik denk graag met jullie mee.

02

Na de aanvraag

Zodra de shoot is geboekt, ontvangen jullie van mij een brochure met tips voor de voorbereiding. Ik wil dat jullie met enthousiasme aan de shoot beginnen, zonder je van tevoren zorgen te maken. Daarnaast ontvangen jullie een factuur met een aanbetaling van 25%. Op dat moment staat de shoot vast.

Als jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te mailen. Ik sta altijd klaar om jullie te helpen bij het creëren van mooie momenten samen. Je mag mij altijd foto's sturen van de kleding als je twijfelt. Ik denk graag met jullie mee.

03

De shoot

De dag van de shoot is eindelijk aangebroken en ik sta klaar om jullie te ontmoeten op de afgesproken datum.

Tijdens de shoot houden we altijd contact, dus mocht er iets zijn, dan kunnen jullie mij altijd bereiken.

 

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie ontspannen en met plezier de shoot ingaan. Het moet een leuke, ontspannen ervaring worden waarbij jullie echt tijd voor elkaar hebben en samen mooie herinneringen kunnen maken.

 

Ik begeleid jullie gedurende de dag en geef verschillende opdrachten, maar soms laat ik jullie ook gewoon in het moment zijn. De spontane interactiemomenten tussen jullie zijn juist wat ik graag vastleg. Dus wees niet verrast als ik even niets zeg; dat betekent gewoon dat jullie op een natuurlijke manier bezig zijn.

04

Na de shoot: Keuzegallerij

Hopelijk hebben jullie genoten van de shoot!

Thuis ga ik meteen aan de slag om jullie foto's veilig te stellen op meerdere plekken, zodat ze goed bewaard blijven. Binnen 48 uur stuur ik jullie alvast een kleine preview van een aantal foto's.

 

Daarna ga ik aan de slag met het maken van een selectie, waarbij ik de beste foto's uitkies. Binnen 2 weken ontvangen jullie een keuzegalerij met ongeveer 40 foto's om uit te kiezen. Deze foto's zijn al wel bewerkt met een basisbewerking.

05

Na de shoot: definitieve galerij

Zodra jullie een keuze hebben gemaakt, ga ik aan de slag met het definitief bewerken van de foto's, zodat ze perfect passen bij mijn stijl. Je ontvangt dan ook meteen de restfactuur. Vervolgens ontvangen jullie binnen vier weken een prachtig gepresenteerde galerij met alle foto's, die jullie kunnen downloaden en delen met anderen.

06

Extra mogelijkheden

Jullie hebben alle prachtige foto's ontvangen van de geweldige shoot! Maar wat nu?

 

Bij mij hebben jullie de mogelijkheid om te kiezen voor afdrukken, mooie wanddecoraties en albums.

 

Ik vertel jullie graag meer over deze opties. Daarnaast kunnen jullie de bestellingen ook rechtstreeks in de galerijwinkel plaatsen.

 

Ik heb ook een aantal demo-producten beschikbaar, zodat jullie de verschillende opties echt kunnen zien en ervaren.

Pakket

Loveshoot

1

Brons

 • Een mooie shoot waarbij we verschillende poses zullen vastleggen

 • 15 foto's

 • Evt. bijkopen van foto's €7,50 per foto

 • Tot 20km inclusief reiskosten. Daarna €0,25

2

Zilver

 • Een mooie shoot waarbij we verschillende poses zullen vastleggen

 • 15 foto's

 • Evt. bijkopen van foto's €7,50 per foto

 • Tot 20km inclusief reiskosten. Daarna €0,25

 • harmonicaboekje

3

Goud

 • Een mooie shoot waarbij we verschillende poses zullen vastleggen

 • 15 foto's

 • Evt. bijkopen van foto's €7,50 per foto

 • Tot 20km inclusief reiskosten. Daarna €0,25

 • 20x20 fotoboekje (20blz)

 • Foto naar keuze op 20x20 of 21x30 mdf paneel

Bruiloft bolsward- JJ Love Fotografie-18.jpg

Contact 

Shoot boeken

Bruiloft aanvraag

bottom of page