top of page
Bruiloft

De mooiste dag van je leven

Zo'n bruiloft is zo'n mooie en vooral liefdevolle moment in je leven. Je viert de liefde van jullie op zo'n dag.

Met jullie trouwplannen

Gefeliciteerd

Bruiloftsfotografie
Bruiloftsfotograaf

Voor mij is het allerbelangrijkste dat jullie volop kunnen genieten van jullie bruiloftsdag. Ik sta klaar om elk bijzonder moment prachtig vast te leggen en jullie te ondersteunen waar nodig. Mocht er tijdens de dag iets zijn waarover jullie vragen hebben, aarzel dan niet om mij te mailen. Ik denk graag met jullie mee om ervoor te zorgen dat jullie dag perfect wordt vastgelegd en gevuld is met kostbare herinneringen.

Liefdevolle momenten vastgelegd

Ben ik jouw fotograaf?

Zoek je een fotograaf die liefdevolle momenten vastlegt, niet te geposeerd maar gewoon zoals jullie zijn?Als fotograaf vind ik het van groot belang dat jullie de mooiste dag van jullie leven ervaren. Ik sta klaar om jullie hierbij te helpen. Als je dus vragen hebt, aarzel dan niet om ze aan mij te stellen.

De route van een Bruiloft

01

Aanvraag

Via mijn website kun je eenvoudig een aanvraag indienen voor mij als fotograaf op jullie bruiloft. Vul het speciale formulier in, zodat ik jullie beter kan leren kennen en begrijpen wat jullie wensen zijn voor deze bijzondere dag.

Ik streef ernaar om binnen 48 uur te reageren op je aanvraag. Vervolgens plannen we samen zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in.

02

Kennismakingsgesprek

Voor een bruiloft plan ik altijd graag een kennismakingsgesprek in. Zo kan ik jullie beter leren kennen en jullie ideeën over de bruiloft horen. Na het gesprek kunnen we kijken of er een klik is, wat ik erg belangrijk vind. Als fotograaf ben ik vaak de hele dag aanwezig, dus het is cruciaal dat beide partijen zich goed voelen bij de samenwerking.

Het is voor mij altijd heel bijzonder om jullie dag vast te mogen leggen.

03

Detailgesprek

Ongeveer 1 à 1,5 maand voor jullie bruiloft stuur ik jullie een vragenformulier. In dit formulier staan vragen die me helpen om een volledig beeld te krijgen van jullie dag en jullie wensen. Het doel is om ervoor te zorgen dat ik de belangrijke momenten en details perfect kan vastleggen.

Daarnaast plannen we een detailgesprek. Tijdens dit gesprek lopen we samen door de dagplanning heen en bespreken we eventuele bijzonderheden of specifieke wensen die jullie hebben. Dit is het moment om alle laatste vragen te stellen en zeker te weten dat alles duidelijk is.

Ik vind het belangrijk om een goed beeld te hebben van jullie dag, zodat ik op de grote dag zelf onopvallend mijn werk kan doen en jullie volledig kunnen genieten. Door deze voorbereiding kan ik ervoor zorgen dat jullie bruiloft op de best mogelijke manier wordt vastgelegd, precies zoals jullie het voor ogen hebben.

04

Jullie dag

Jullie grote dag is eindelijk aangebroken! Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jullie zoveel mogelijk van de dag kunnen genieten. Als ik ergens mee kan helpen, aarzel dan niet om het te vragen. Mijn doel is om alles op een rustige manier vast te leggen, zodat ik niet teveel opval en jullie gewoon van het moment kunnen genieten.

Tijdens het shootmoment begeleid ik jullie. Er zijn vaak een paar geposeerde momenten die vastgelegd moeten worden, maar ik geef de voorkeur aan spontane foto's. Deze zijn vaak het mooist en het meest authentiek. Om dit te bereiken, zal ik jullie ook verschillende opdrachten geven om jullie op jullie gemak te stellen en echte, natuurlijke interacties vast te leggen.

Ik kijk ernaar uit om jullie bijzondere dag te vereeuwigen en de mooiste momenten vast te leggen!

05

Na jullie dag

Julie mooie dag is geweest. Hoe fijn is het om dan ook al snel een paar foto's te ontvangen. Daarom verstuur ik binnen 48 uur een preview van een aantal foto's. 

Binnen 6 weken ontvang je alle foto's die door de selectie komen. En geloof dat zijn nog veel foto's. Ik maak liever altijd te veel foto's, zodat ik echt de beste foto's kan kiezen. 

06

Album, afdrukken en wanddecoraties


In elk pakket zit standaard een album bij. Per pakket verschilt de grootte. Je kan hierdoor zelf kiezen hoe luxe pakket je wil.

Daarnaast kun je altijd nog upgraden in een aantal zaken. Hierover help ik jullie altijd mee. Nadat jullie de foto's hebben ontvangen, ga ik het album opmaken. De conceptversie stuur ik ook naar jullie door, zodat jullie kunnen kijken wat je er van vindt en hier feedback opgeven.

 

Ook is het mogelijk om wat kleinere albums te  bestellen voor de ouders.

 

Verder kun je nog altijd afdrukken of wanddecoraties bestellen. Op deze manier heb je echt een goede kwaliteit foto van jullie dag.

Bruiloft

Liefdevolle momenten met mensen die je lief hebt

Judith heeft op een ongedwongen manier de mooiste, leukste en ontroerendste momenten van ons feest vastgelegd waardoor we nog extra kunnen nagenieten van ons feest.

Christel

Pakketten

Bruiloftsfotografie

1

Brons

 • 6 uur fotografie

 • inclusief kennismakingsgesprekken en detailgesprekken

 • Extra uur voor €100,00

 • inclusief BTW en KM

 • Tussendoor altijd beschikbaar voor vragen

 • 20x20 album met 40 bladzijdes (uitbreidingen mogelijk)

2

Zilver

 • 6 uur fotografie

 • inclusief kennismakingsgesprekken en detailgesprekken

 • Extra uur voor €100,00

 • inclusief BTW en KM

 • Tussendoor altijd beschikbaar voor vragen

 • 20x20 album inclusief box + usb met 40 bladzijdes (uitbreidingen mogelijk)

3

Goud

 • 6 uur fotografie

 • inclusief kennismakingsgesprekken en detailgesprekken

 • Extra uur voor €100,00

 • inclusief BTW en KM

 • Tussendoor altijd beschikbaar voor vragen

 • 30x20 inclusief box + usb met 40 bladzijdes (uitbreidingen mogelijk)

 • Een acryl wandecoraties 21x30 (uitbreiding mogelijk​

Boek je naast een bruiloft ook een preweddingshoot dan krijg je op de loveshoot 15% korting.

Bruiloft bolsward- JJ Love Fotografie-18.jpg

Contact 

Shoot boeken

Bruiloft aanvraag

bottom of page